Tiesitkö, että Wanha Työski on täynnä upeita mahdollisuuksia juhlien ja tapahtumien järjestäjälle? Tarjoamme unohtumattomat puitteet ja ammattilaisten avun yritys- ja yksityistilaisuuksiin, haetpa sitten arvokasta tunnelmaa tai rentoa hauskanpitoa.

[widgetkit id="58" name="Juhlat nostoboksi"]

Tyylikäs 1912-vuonna valmistunut ja 2009-vuonna entisöity Wanha Työski, lämminhenkinen Viinikellari, uniikki ja näyttävä Juhlasali sekä tyylikäs ruusukabinetti yhdessä tilavan aulan knassa näyttävine suurine ikkunoinneen luovat ikimuistoiset puitteet suurillekin juhlatilaisuuksille. Pienempiä ryhmiä palvelevat tyylikäs Ruusukabinetti ja tunnelmallinen Viinikellari.

Wanhalla Työskillä ensiluokkaiset tarjoilut ja palvelu kruunaavat ainutlaatuisten puitteiden ympärille syntyvän kokonaisuuden. Oli kyseessä juhlaillallinen, häät, pikkujoulut tai teemajuhla, toteutamme tilaisuutesi ammattitaidolla ja asenteella. Autamme sinua juuri sopivien tarjoilujen suunnittelussa ja tilaisuutesi yksityiskohtien hiomisessa. Tarvittaessa tuomme avuksesi osaavat yhteistyökumppanimme elämyksellisen ohjelman toteuttamiseksi. Työskin vieraat majoittuvat mukavasti n.200m päässä sijaitsevassa Spa Hotel Haminassa.

Aloita juhlavalmistelut nyt ota yhteyttä meihin. Rakennetaan teille täydellinen juhla!

  • Osumia: 2335

Copyright 2021- SpahotelHamina.fi. All rights reserved.